Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2020. március 18., szerda

Kedves Gyerekek!

Nagyon hiányoztok, ezt szinte minden nap el tudnám mondani. :) Nagyon örülök, hogy néhányótokkal sikerült beszélnem pár nap alatt. Ramival, Bogival, Mátéval, Csengével vettük fel a kapcsolatot Skype-on, Messengeren. Aki teheti, írjon, keressen!
Szerencsére mindenki jól van, akivel beszéltem. Sok izgalmas dologról is beszámoltak osztálytársaitok, amit otthoni tanulás mellett csinálnak. Van aki fest, tornázik sokat, segít a szüleinek. Örülök neki!

Képzeljétek, mivel sokat vagyok a gép előtt az itthoni feladatvégzés miatt, pont szemben velem, az ablakon keresztül rálátok a madáretetőnkre. Látok cinegéket, csuszkákat és nagyon sok meggyvágót. Nézzetek utána az utóbbi madárnak az interneten! A Wikipédián például ezt olvasni róla!




A gólyákat is meg szoktam nézni a webkamerákon keresztül.
Ennek linkjét itt találjátok! Nézzetek néha rájuk, hátha hazaérkezik valamelyik!



Szeretnék néhány otthoni játékötletet is adni nektek. Egyrészt az Ország-város játékhoz küldöm a sablonunkat, ahogyan mi játszuk az iskolában. Csak egy lapra kell kiírnod a kategóriákat.


 Illetve van egy nagyon jó oldal, amit ide beillesztek. Sok otthoni játékötletet ad. Számoljatok majd be róla, hogy mit sikerült megalkotni, mivel tudtok jól játszani!







A mai bejegyzésben is, ahogy ígértem lesz Rumini, nagyon örültem, hogy volt, aki jelzett, hogy olvassa, és nagyon várja az újabb részt.
Kezd izgalmassá válni a történet...





Szép napot kívánok Nektek!

Szeretettel,

Kinga néni

Kelt.: Bp.,2020.III.18.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése