Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2020. március 30., hétfő

HÉTFŐ III. 30.

Kedves  Gyerekek!



Bogi csodálatos alkotásaival kezdeném a hetet. Gyönyörű só, liszt- gyurma figurákat készített anyukája segítségével. Biztosan sokan közületek hasonlóan szép figurákat készítettetek a héten.  Remélem, pihentetek, játszottatok sokat a hétvégén! Kezdődjön az új hét! :)



_______


Ismét megkezdjük a heti feladatvégzést. Írás órához és persze minden órához, ahol írni kell, mutatok nektek még nem ismert ujjgyakorlatot.  A régieket is feleleveníthetitek, azok is nagyon jók.



_______

Énekórára a Szélről legeljetek, rábaközi népdalt mutatom be nektek. Énekeljétek velem, s ha már jól megy, egyedül! Aki ismeri a családban, próbáljátok vele kánonban is! A tankönyv segítséget nyújt hozzá.



_______

Az M5 csatornán minden nap a héten alsósoknak tantárgyanként lesznek játékos órák. Nézzetek bele a 3. osztályos műsorokba, ha van időtök!Itt a programtáblázat róla.

_______


Eljött a Rumini könyvünk befejező része. Fájó szívvel válunk meg tőle. Micsoda izgalmakat, kalandokat élhettünk át vele. Látjátok, ezért is csodás könyveket olvasni. Valahol máshol találhatjuk magunkat általa. Képzeletünkben megjelenik a sok helyszín, a szereplők. Bíztalak hát benneteket is az olvasásra! 
Azért azt elárulom, hogy nem maradtok felolvasás nélkül a következő időszakban sem... :)

Most viszont hallgassátok Rumini 10. felolvasását!


Jó tanulást kívánok!

Szeretettel,

Kinga néni :)

Kelt.: Bp., 2020. III. 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése