Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2018. május 27., vasárnap

Az előző hétvégén több szülőtől is értesültem, hogy gyermeke sikereket ért el valamely sportág versenyében. Hétfőn a napindítónk ezen eredmények beszámolójából állt. Annyira örültem, hogy maguktól jöttek ki az osztálytársaik elé elmesélni élményeiket. Iza első lett a taekwondo bemutatón. Balázskáék családostul horgásztak, szintén elsők lettek. Osztályunk focistái: Bence és Noel is versenyzett, ahol szép sikereket értek el. A táncos lányok pedig a Mocorgó oviban mutatták meg tehetségüket táncos előadásukkal. Gratulálunk Nekik!




Írásból minden kisbetűt befejezvén, a nagy írott betűket kezdtük el tanulni, írni. Elég jó tempóban haladunk. Év végéig mindet meg fogják tanulni. Az alábbi képeken látszik, hogy a tanult betűk gyakorlására laminált lapot használunk, melynek vonalazása miatt nagyban is tudják először vázolni a betűket a gyerekek.


Milánnak ünnepeltük a héten a névnapját. Annyi sok finomságot hozott, hogy elfogyasztása több napba került. 😊
Lilla is hozott ajándékként édességet a társainak, melyek egy pezsgősüveg formába rejtett csokoládék voltak. A felbontása kifogott rajtunk. Szonja jött rá, hogy az üveg az alján nyitható. 😅

Az osztály nevében köszönjük a sok finomságot!
Gyereknap lévén minden kis lurkónak élményekben gazdag napot kívánok!
Szeretettel: Kinga néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése