Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2018. június 2., szombat

Tanulás, színdarab, fagyizás, Kölyökpark, szülinapozás...

Ismét leírhatatlanul sok élményben volt részünk a héten. Akár a Kölyökparkra, akár a fagyizásra gondolok, sok csillogó szempár jut eszembe. Bízom benne, hogy a fotók ebből sok mindent megmutatnak. Persze a tanulás is még javában tart, igyekszünk játékos formában átadni az új ismereteket. Írásból például gyereknapra ajándékoztam az osztálynak egy írótáblát, amin írott nagybetűket írhatnak át a gyerekek. Nagyon szeretik, sorban állás van érte, sőt még az udvarra is hozzák magukkal.



A reggeleink elmaradhatatlan momentuma a kis bemutatók, amiken a héten többek között Zsombor bűvésztrükkjeit csodálhattuk meg.
A lebegő mutatványa mindenkit elbűvölt.


A sakkozóink érmeit is megcsodálhattuk.

Színdarabot tekintettünk meg kedden, Virág néni színjátszóinak előadásában. Csodálatos díszlettel, jelmezekkel varázsolták el a kicsiket és a nagyokat. A címe: Hókirálynő volt.










A fagyizást mindenki nagyon várta a nagy melegben szerdán. És persze a Kölyökparkot is. Az utazásunk szuper volt, Zsomborék jóvoltából. A segítségünkre pedig Levente anyukája volt. Köszönjük kísérését!



















Vikit szülinapján köszöntöttük pénteken. Isten éltesse sokáig!




És még a lányokról sikerült egy fotót készítenem, amikor is észrevettük, hogy egymáshoz öltöztek. Nem is csoda, hisz jó az összhang közöttük.

Szeretettel: Kinga néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése