Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2018. május 11., péntek

Anyák napja, színdarab

Az elmúlt hetünk leginkább az anyák napi ünnepségre való készülésről szólt. Tényleg nagyon sok meglepetést próbáltunk adni az édesanyáknak, nagymamáknak. Lettek kedvenc dalaink, amiket számtalanszor meghallgattunk, volt olyan is, amin mi magunk is meghatódtunk a gyerekekkel. Kézműves ajándékokat is készítettünk. Az alkotás alatt fő szempontom az volt, hogy szinte teljesen egyedül a gyerekek készítsék el a meglepetéseiket. Nagyon lelkesek voltak a készülődésben mindvégig. 









A gyönyörű rózsák beszerzését pedig szeretném megköszönni Noéminek és Zsuzsának! 
Mátékának pedig a szép kis plüss szivecskéjét, amit kölcsön adott a műsorra!
 ❤

A titokban bekért kiskori fotók nagy sikert arattak. Arra gondoltam, hogy készítek nekik egy meglepetés tablót a fotóikból. Kérem azokat a szülőket, akik nem küldtek fotót, tegyék meg, hogy küldenek egyet egy borítékban vagy e-mailen. Ígérem, visszajuttatom, csak beszkennelem. Gyereknapra elkészíteném. Előre is nagyon köszönöm! 




A másik nagy élmény a mai Aranyszőrű bárány című színdarab megtekintése volt a Rózsa Művelődési Házban. Ez volt az idei tanév utolsó előadása. Azt gondolom, nagy élmény a meséket ilyen formában megtekinteni. A szereplők, a díszlet mindig elvarázsolta a kis nézőket. Sajnos, a figyelmük viszont nem volt ennél az utolsó előadásnál fenntartható, talán ez az év végi fáradtságnak köszönhető. 
Mindenesetre péntek lévén pihenhetnek ismét, hogy hétfőn belevethessük magunkat egy újabb szorgos hétbe.
Mindenkinek szép, pihentető hétvégét kívánok! 
Szeretettel: Kinga néni








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése