Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2017. szeptember 29., péntek

Szeptember végi izgalmas iskolai dolgok

A hét közepén, szerdán igen izgalmas napja volt az első osztálynak. Első ízben tapasztalták meg a gyerekek az iskolai tűzriadó próbákat. A vészjelző hangja arra figyelmeztetett mindenkit, hogy fegyelmezetten vonuljunk ki az udvarra és sorakozzunk fel osztályonként. Mindezt sikeresen teljesítettük ezen a napon kétszer is.
A másik izgalmas dolog a Mese napja volt, amit pénteken tartottunk az iskolában. Egészen a múlt héttől készült rá az egész alsó tagozat. Meseillusztrációs képekkel képviseltettük mi is magunkat, három képet ki is választottunk, amelyek ott díszelegtek az előadás díszleteként. Hallhattunk a műsorban mesét, és játszottunk mesekvízt, ahol a mi osztályunk is jeleskedett. Sok mesét ismertek a gyerekek és a végén ügyesen teljesítették a feladatokat.
A Vackor, Vadóka fára pedig ismét sokan feljutottak már, nagy öröm ez nekünk. :)

A jövő hetünk is rendhagyó lesz, hiszen hétfőn délelőtt fogászatra megyünk, erről küldtem is ma haza tájékoztatást, kedden pedig tanítás nélküli munkanap lesz. A tájékoztató füzetbe pedig magatartás, szorgalom és egyéb tantárgyak értékelései kerültek be, így szeptember végére.
Mindenkinek pihentető, szép hétvégét kívánok!

Szeretettel:
Kinga néni
Külön helye volt minden osztálynak a Mese napja előadáson





A lányok is kértek egy fotót az előadás végén :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése