Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2017. szeptember 24., vasárnap

Pénteki ünnepek, környezetvédelmi tematikus nap

Ahogyan arról már korábban is beszámoltam, szeptember havában ünnepeljük a legtöbb születésnapot, már ami az osztályt illeti. 21-én ünnepeltünk tehát ismét, mégpedig Iza születésnapját. Az állunk is leesett csodaszép tortájától, aminek igen finom csokoládés íze volt. Többen is repetáztak belőle, pedig már az ebéden is túl voltunk. Izát innen is köszöntjük, még egyszer. :)
Robi bácsinkat is köszöntöttük pénteken, amiért kiérdemelte immáron nem is először a Tehetséggondozás Bronzdiplomás Nagykövete címet. Nagyon örültünk neki, s bízunk benne, hogy az osztályban is sok tehetség érvényesül általa.
Pénteki napunk témájában is különleges volt, hiszen ezen a napon foglalkoztunk a környezetvédelemmel. Beszélgettünk szinte minden órán a szelektív hulladékgyűjtésről, a komposztálásról, a vizeink, levegőnk védelméről, tisztán tartásáról. Mesefilmekkel is szemléltettük mindezeket, többek között: Lola meséi- Kukasziget és palackpulcsi
Dr. Bubó-Környezetszennyezés  fimekkel.       
A gyerekek képekkel is illusztrálták, hogy hogyan lehetne környezetünk védelmében eljárni. Nagyon sok okosságot tudtak már. Jó volt hallgatni!
Szeretettel: Kinga néni



Iza és csodaszép, csoda finom tortája! :)


Robi bácsi elismerő oklevele


Itt épp az etika órán nézett Dr. Bubó-Környezetszennyezés mesét néztük, közben pedig rajzoltak a témában a gyerekek


1 megjegyzés:

  1. Kedves Kinga néni és Robi bácsi!

    Nagyon szépen köszönjük Iza köszöntését, nagyon örült neki és mi is köszönjük Kinga néninek, hogy itt a blogon ezt mi is láthattuk. Szívből gratulálunk Robi bácsinak a kitüntetéshez!
    Üdvözlettel:
    Iza és szülei

    VálaszTörlés