Mottónk



"Minden gondolatunk, minden tervünk
azt célozza: hogy lehetne benneteket
vidámabbá, életrevalóbbá, műveltebbé, derekabbá tenni."
/Karácsony Sándor/

2018. december 9., vasárnap

Tizenharmadik hetünk

Hosszú, mozgalmas hetünkben a sok teendő miatt csupán kétszer sikerült emlékeket megörökítenem. Egyik alkalommal a Mikulás-várást sikerült lencsevégre kapnom illetve az azt követő csemegézést. Másodszorra pedig a karácsonyi műsorunk meghívójának alkotási folyamatát. Bízom benne, hogy minden szülő megkapta a meghívót. Aki nem, nézzen bele a postaládába mindenképp.
A gyerekek lelkesen készítették el önöknek a meghívókat, hiszen nagyon várják már az ünnepséget. Szinte minden nap úgy alakítjuk a napirendünket, hogy sikerüljön kicsit próbálni rá. Van, mikor szöveg próbát tartunk, igazi kis színészek módjára tudják már a szövegeket hangsúlyozni. Vannak, akik még a versükre várnak- a hiányzások miatt-, holnap meg is kapják őket.



















A másik képsorozatot pedig a Mikulás eljöttét követően készítettem. A Mikulás ezt a szöveget mondta a gyerekeknek: 
Kedves Gyerekek!

Öröm volt ismét ellátogatni hozzátok, és még nagyobb öröm volt olvasni kedves leveleiteket, amiket hozzám írtatok. Minden évben azt a pillanatot várom, hogy veletek újra találkozhassak. Nagyon sok a dolgom ilyentájt, de nagy öröm van a szívemben, ha látom, ti is nagyon vártok engem. No, nem tétlenkedtem idén sem, figyeltelek benneteket, és egy két mondatot szeretnék mindenkihez szólni.
Bízom benne, hogy megfogadjátok szavam, és jövőre ismét találkozunk.
Bármit is szólok most hozzátok, kérlek, ne feledjétek, hogy gyerekek vagytok. A ti dolgotok, hogy szépen nagyra nőjetek, sokat játszatok, vidámak, és nagyon boldogok legyetek. Ez jár mindenkinek és kívánom nektek a legszebbeket!
Szeretettel: a Mikulás!

Ezt követően megkapták a gyerekek az ajándékokat, majd mikor a krampuszaikkal távoztak, Felolvastam nekik, külön mindenkinek a Mikulás hozzájuk írt gondolatait. Persze közben már a csomagok sem maradtak egyben, szinte mindenki hozzálátott a csemegézéshez. Innen sikerült még ezt a pár fotót megörökítenem.
Kedves Szülők! Köszönjük ezúton is a segítséget! :)
Szeretettel: Kinga néni















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése